top of page

Di Vers: Året der gik... 

Til alle jer, der slet ikke kan få nok af Di Vers er der mere at læse her. På denne side deles en lille status på året, der er gået og forhåbentligt de næste mange år frem.

2024...

Juni 2024

Juni byder som altid på sæsonafslutning, det er både trist og rart. Det er trist fordi vi ved, at der nu går flere uger inden vi skal synge sammen igen, men samtidig er sommeren også en ufatteligt skøn tid, hvor alle mødes på kryds og tværs i forhåbentligt skønt vejr! 

 

Som en del af vores sæsonafslutning i forårssæsonen har vi valgt at lave en åben-øver/koncert MANDAG D.10 JUNI, hvor vi for alle, der har lyst til at komme fremfører lidt af vores repertoire. 

Uanset, hvad så vil alle i Di Vers ønske jer alle en rigtig god sommer og så håber vi, at se jer til nogle af vores arrangementer i efterårssæsonen!

April og maj 2024

Kære læser

Forårs sæsonen for Di Vers, har i denne omgang været meget stille. Gennem april og maj har der været fokus på at opbygge et solidt repertoire, der lyder godt og som er præget af en samklang blandt alle stemmerne. Samtidig har vi været præget af et forår med mange helligedage der ofte har ramt mandage. Så foråret har været stille måneder uden de store begivenheder at berette om.

Som de fleste af jer nok har bemærket har både april og maj budt på skiftende vejr, men selvom solen har gemt sig bag skyerne og regnen har trommet mod ruden, håber vi I Di Vers, at I også har haft et par gode måneder!

Marts 2024

Endelig er foråret officielt begyndt, og her i Di Vers er vi glade for at byde marts velkommen! Udover foråret byder marts også på påsken, hvilket for mange betyder ferie - For Di Vers betyder det desværre to mandage, hvor vi ikke skal synge.

D.8 marts var vi dog så heldige at få lov til at optræde til Roskilde Ældre Motions årlige generalforsamling. Her sang vi både fælles sange, men fik også sunget en del af vores repertoire igennem til stor glæde for alle! 

Påsketiden er en særlig lejlighed for mange, hvor vi samles med vores familie og venner typisk til en lækker påskefrokost, en spændende æggejagt eller en gåtur i den smukke danske natur, så er det en tid til at skabe minder og værdsætte hinandens selskab.

Di Vers håber, at I alle vil få en dejlig marts måned, hvor I kan nyde det spirende forår og glæde jer over påskefesten. Husk at værdsætte de små glæder i hverdagen og sprede kærlighed omkring jer.

 

Glædelig marts og påske!

- Di Vers

Februar 2024

 

Februar har været en ufattelig våd og regnfuld måned - Faktisk med næsten dobbelt så meget regn som der normalt gennemsnitligt kommer i februar. Hos Di Vers har dette dog ikke påvirket humøret og mandagene er derfor blevet brugt på at gennem synge vores repertoire som vi glæder os  til at synge for jer i løbet af året.

Februar byder også, for de fleste, på vinterferie, hvilket betyder, at vi har måtte holde en ufrivillig pause i uge 8 - Trist, men forhåbentligt har alle dem, der havde ferie haft en dejlig uge!

Januar 2024 - Så er vi tilbage!

 

Julen er ovre og et nyt år er skudt igang. Det betyder også, at vi i Di Vers har taget fat i en ny sæson. Første sangaften i 2024 var Mandag d. 08.01.24 - Sikke en fornøjelse det var at komme igang igen efter et par ugers juleferie. Stemmerne bliver rustsne henover julen og det er som om, at kulden sætter ind i alles halse. 

 

Heldigvis havde vi ikke ret mange sygemeldinger og det var skønt at synge sammen igen! 

Jan vores herlige dirigent siger, at foråret i 2024 byder på en masse jazz - SÅ glæd dig til at opleve noget fra

Di Vers som ikke er set førhen!  

2023...

December 2023 - Julekoncert i Gl. Vor frue kirke

Oktober og november var forholdsvis stille måneder, hvor der blev fokuseret på at tage godt imod korets nye medlemmer.  I 2023 har vi været så heldige at opleve en stigning i nye sangere, der ønsker at være med i koret. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for og efter et par hårde år med covid-19 eftervirkninger er koret endelig ved at være fuldtalligt igen. Årets sidste par måneder har derfor stået på at få opbygget et stabilt repitoire, krydret med lidt julemusik. 

Igen havde vores herlige dirigent Jan Poulsen været i gang med at komponeret nye versioner af kendte juleklassikere og endda også nået at fremtrylle en helt ny julesang i form af en julemærke-medley.  Jan har simpelthen komponeret en sang specielt til os i Di Vers ud fra vignetterne på julemærkearkene fra 1986 og 1987, hvor der rundt i kanten på julemærkearkene står hyggelige juletekster.

410905419_358616836800430_7443267780493214078_n.jpg

September 2023 - Koncert ved Lejre Høstfestival

I september var vi så heldige, at Lejre Høstfestival havde spurgt om vi havde lyst til at komme og synge - Det vil vi selvfølgelig altid gerne - sang er jo noget af det bedste vi ved og derfor glædede vi os også over den varme solskinsrige koncert vi fik holdt til høstfestivalen   

August 2023 - Sæsonstarts koncert på Stændertorvet

Efter en velfortjent sommerferie startede vi brat ud ved at kaste os ud i en koncert allerede efter første korøver. Koncerten foregik på Stændertovet i Roskilde (ved pølsevognen og spunkten) og bød på lidt sange fra forårets repertoire.    

411001933_762514925693730_697895476541953217_n.jpg
410846624_915400006840119_7152792410760233401_n.jpg

Juni 2023 - Sommerkoncert m. Jan Poulsen

Vores dirigent Jan Poulsen havde i løbet af vintermånederne været på ferie og i starten af marts var vi så heldige at have Jan tilbage ved klaveret. Det var vi enormt glade for! Undervejs på sin ferie havde Jan komponeret en masse nye ting til os, hvilket resulterede i en festlig sommerkoncert i byrådssalen i juni.   

Februar 2023 - Runeskrifter m. Jakob Høgsbro 

I starten af 2023 kunne Di Vers stolt opfører værket Runeskrifter. Dette blev gjort i samarbejde med Jakob Høgsbro i Trekoner kirken 

bottom of page