Det rytmiske kor Di Vers søger dirigent

Di Vers (www.di-vers.dk) er et veletableret, ambitiøst og anerkendt kor i Roskilde med 30 års historie og en egen humoristisk og nysgerrig ”Di Vers-ånd”. Vi synger et bredt repertoire indenfor den rytmiske genre og har en vifte af erfaringer med at optræde på gaden, i teater- og koncertsale, kirker, til konferencer og events, ofte uden noder.

 

Du er en inspirerende og engageret kunstnerisk leder med relevant erfaring. Du kan lide at gå utraditionelle veje og evner at udfordre os, så vi når vores potentiale. Du arbejder med stadigt at forbedre vores klang og udtryk, og har lyst til også at arbejde på tværs af genrer og gerne i samspil med andre kunstnere.

 

Cirka hvert andet år opfører vi en større teaterkoncert/vokalteater, hvor vi i høj grad trækker på korets egne, mangeartede ressourcer (koreografi, scenografi, akkompagnement, produktion m.v.). Forberedelserne hertil over 1-1,5 år udgør det musikalske omdrejningspunkt for koret, suppleret af andre optrædener ind imellem, i alt op til 4-6 gange årligt. Vi samarbejder gerne med professionelle kunstnere (se et klip her), ligesom dine egne arrangementer og kompositioner er velkomne. Vi er åbne for at prøve nye ting – nye genrer, nye samarbejder, nye udtryk.

 

Vi håber, du kan bringe alt dette i spil med personlig autoritet, humor og (undertiden) overbærenhed.

 

Vi er et godt sammensunget, fire til ottestemmigt kor på ca. 35-40 sangere. De fleste af os læser noder. Vi øver mandag aften 19.15-21.45, hvor vi er vant til et godt humør og tempo, intensitet og glæde ved sangen. Der forventes et stabilt fremmøde af korets medlemmer, og også en indsats hjemme, ofte med brug af øve-filer.

 

Koret er velorganiseret, har en engageret bestyrelse og en sund økonomi, der også tillader supplerende tiltag (f.eks. har vi tidligere arbejde med stemmecoaching efter Anne Rosing-metoden).

 

Du vil blive aflønnet efter aftenskolens lønsats, og der gives desuden honorar for andre kunstneriske ydelser. Læs mere om koret på hjemmesiden, og på Facebook (https://www.facebook.com/Di.Vers.Roskilde/)

 

Send en ansøgning, vedlagt fyldigt CV og gerne links til musikalske klip, hvor du medvirker, til kontaktperson Nils Boesen (formand@di-vers.dk) senest den 11.maj 2020. Der vil være samtaler den 13. og 14. maj, hvorefter to eller tre ansøgere inviteres til at arbejde med koret på to øveaftner - mandage og evt. onsdage fra den 25. maj til slutningen af juni, mellem kl. 19.15 og 21.15. Detaljer om forløbet bliver udsendt til de ansøgere der inviteres til samtale

 

 

For yderligere information kontakt Nils Boesen (40371918) eller Gitte Elmann Hansen (22117855).

Whether to fly 2.jpg